konkursi Stop duhanit 2017
Çmimi kryesor CHF 5000. -


 

Konkursi Stop duhanit 2017

Që nga 1 qershori zhvillohet konkursi Stop duhanit. Janë paraqitur mbi 5000 persona të cilët do të provojnë që gjithë muajin qershor ta kalojnë pa cigare. Lexo më tutje…

Kushtet e pjesëmarrjes

Kush është i regjistruar dhe ia del që të kalojë gjithë muajin qershor pa cigare, do të marrë pjesë në shorte. Kushtet e hollësishme të pjesëmarrjes dhe informacionet e tjera për shorteun do t'i gjeni këtu.

Mbështetja në rastin e duhanlënies

A ndjeni ndonjëherë një dëshirë të fuqishme për një cigare? Sigurojeni ndihmën: Thërrisni Linjën Stop duhanit 0848 183 183 në gjuhën shqipe. Informacione dhe përkrahje të mëtejshme do të gjeni këtu.